Hva med en tur til Island


Har vært på Island i helgen, og det var et land med mye vær og opplevelser. Du bør jo se dette selv om det er litt turistfeller, Reykjavik og Harpa (konserthuset) og kirken, Blå Lagune, en Geysir som spruter vann, kontinentalplatene europa og amerika som er synlige på Island, Gullfoss er flott å se, og vi hadde snøstorm. Europas beste pølsebu ligger i Reykjavik og her var det kø fra kl. 11.00 på dagen til kl. 04.00 på morgenen, har aldri opplevd maken. Maten på Island var veldig bra, lam og fisk var det mye av, og godt lagret gammel rå hai med en liten smak av amoniakk skylles ned med brennvin.  Mer en dette rakk vi ikke på 3 dager på sagaøya som ca 325000 innbyggere og 90000 islandshester.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA