Fototips 3


Lag noen små kunstverk ved å bevege kameraet når du fotograferer. Det krever litt trening hvis du vil oppnå en spesiell effekt, men det er bare å prøve. Disse bildene er tatt på kvelden med 1/4 sekunds eksoneringstid blender 16 på 1600 iso. Man kan egentlig sette kameraet på tidsprioritering slik at kameraet velger blenderåpning selv. Dette er jo  avhenging av hvor lyst det er når du tar bildet, selvfølgelig lettere når det er mørkt og få morsom effekt. Bildet med Verkstedbrua er tatt ved å bevege kameraet fra kl 12 til kl 14 akkurat når du fotograferer, prøv å holde kameraet mest mulig i senter, ved frihånsdopptak er det prøve å feile metoden som gjelder. Bildet tatt mot stadion er er bare en liten risting på kameraet, lyset lager fine linjer. Dette bildet er også litt undereksonert for å få det mørkere rundt gatelysene. Et disse bildene brukte jeg på hjemmesidekampanjen min på Facebook med tekst i, trekker litt oppmerksomhet til bildet, ikke sant.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA